Hälsocoach

Tjugondes Hälsocoach hjälper dig att både komma igång och att träna rätt – oavsett om du har problem med nacke eller rygg, för högt blodtryck eller för höga blodfetter. Eller om din träning känns trist och oinspirerad. Du bestämmer.

Med hälsocoachen hittar du en träningsform som utgår från din hälsostatus och dina mål med träningen. Du får hjälp med specifika träningsråd och övningar som är lämpliga för exempelvis golfsvingen, löpsteget eller den stela nacken. Du bestämmer.

Ann är leg. naprapat och en av Tjugondes hälsocoacher. Hon ser fördelar med att kunna välja mellan Tjugondes olika hälsocoacher som är specialiserade inom olika områden:

– Med en hälsocoach vinner du en ännu mer individuell träning. Vill du träna löpning hjälper Magnus dig, ska du träna rygg ska du gå till mig och vill du träna stenhårt ska du jobba med Amanda, förklarar Ann.

Du kan träffa din hälsocoach en gång för individuella tester och målsättning, eller tre gånger för uppföljning av tester och mål. Vill du ha ett längre samarbete kan ni träffas 10 eller 20 gånger. Du bestämmer.

Hälsocoachen lägger en god grund för din träning så att du i framtiden har motivaton och kunskap att fortsätta träna rätt på egen hand.

Kontakta Tjugondes hälsocoacher:

Amanda Rosell, sjukgymnast och PT: amanda@tjugonde.se

Ann Weselka Eriksson, leg.naprapat: ann@tjugonde.se

Träning
& gym

Vår samlade kompetens ger dig kraft, teknik och inspiration till att utveckla din träning från jogging till yoga.

Öppettider

Tjugonde Puls
Alla dagar kl 6.00 – 23.00
hela året

Kontakt

Tjugonde Puls
Stortorget 8, 211 34 Malmö
040 250 550
puls@tjugonde.se

Vill du veta mer om Tjugonde Puls?
Kontakta oss direkt eller amanda@tjugonde.se

Dela +