Tjugonde

Hälsocoach

Våra hälsocoacher hjälper dig att både komma igång och att träna rätt – oavsett om du har problem med nacke eller rygg, högt blodtryck eller höga blodfetter. Eller om du behöver inspiration och motivation till din träning.

Med hälsocoachen hittar du en träningsform som utgår från din hälsostatus och dina mål med träningen. Du får hjälp med specifika träningsråd och övningar oavsett om du är nybörjare eller tränar regelbundet och behöver hjälp med t.ex. golfsvingen, löpsteget eller den stela nacken.

Våra hälsocoacher har olika specialistkompetenser. Vill du träna ryggen eller lära dig hantera stress är det Ann som hjälper dig. Är det stenhård träning du söker eller om du vill gå ner i vikt är det Amanda du jobbar med.

Du kan träffa din hälsocoach en gång för individuella tester och målsättning, eller tre gånger för uppföljning av tester och mål. Vill du ha ett längre samarbete kan ni träffas tio eller 20 gånger.

Hälsocoachen lägger en god grund för din träning så att du i framtiden har motivation och kunskap att fortsätta träna rätt på egen hand.

Vill du veta mer
Kontakta Amanda Rosell, legitimerad sjukgymnast och personlig tränare eller Ann Weselka Eriksson legitimerad naprapat med examen i ortopedisk medicin samt specialist på stress och smärta