Tjugonde

Behandling i tre steg

Undersöka

Vi börjar alltid med att du får berätta var du har ont. Därefter gör vi en grundlig undersökning för att komma fram till en diagnos som hjälper oss att veta vad och hur vi ska behandla dig. Ibland kan en smärta i axeln bero på ett fel någon annanstans i kroppen och då är det viktigt att undersöka dig för att se till helheten.

Det är också viktigt att utesluta att det inte är något som vi inte ska behandla som är orsaken till din smärta. Antingen bokar vi en tid hos vår läkare på praktiken eller så skickar vi dig vidare för fortsatt utredning och bedömning.

Behandla

Det unika med naprapati är att vi behandlar både dina muskler och leder och att vi ser till helheten. Vi använder massage, stretching och triggerpunktsbehandling för att behandla dina muskler samt olika mobiliserings- eller manipulationstekniker för att behandla dina leder. Målet med behandlingen är att du inte ska ha ont och få en väl fungerande kropp.

Förebygga

Träna för att bli vardagsstark. Efter avslutad behandling får du hjälp med övningar som gör dig vardagsstark. Det innebär att du klarar av vardagen bättre och undviker att besvären kommer tillbaka. Vi ger dig också råd om rätt ergonomi på arbetsplatsen. Du kan också fortsätta att träna hos oss på Tjugonde Friskvård & Träning.  Antingen själv eller med någon av våra hälsocoacher eller vår personliga tränare.