Tjugonde

Aktuellt program

Varmt välkommen till tre olika digitala frukostmöten
Under tre onsdagar i vår bjuder vi på olika kunskapshöjande webbinarier. Mötena är kostnadsfria, programmet finner du nedan.

Dagar: onsdagar den 24 mars, 14 april och 21 april.
Tid: klockan 8:00 – 9:00
Anmälan: Meddela om du/ni kommer, senast en vecka innan respektive möte, till caroline.hagemann@tjugonde.se
OBS! Begränsat antal deltagare.

onsdagen den 24 mars
Effektivt teamarbete på distans
Under vårens första webbinarium lägger vi fokus på teamarbete och hur vi kan upprätthålla motivation och effektivitet på distans. Många upplever en saknad av kollegor och den vardagliga kontakten på arbetsplatsen. Hur bevarar vi sammanhållningen i teamet när vi inte träffas lika ofta? Utifrån rådande forskning går vi igenom vilka faktorer som är viktiga för att skapa ett effektivt teamarbete på distans.

Du träffar: Hampus Wikenholm, psykolog på Tjugonde.

onsdagen den 14 april
Alkohol och Covid-19
Det är välkänt att alkoholproblematik påverkar både hälsa och arbetsförmåga. Men har alkoholproblematik även en koppling till Covid-19? Ja, det tycks så. Under vårens andra webbinarium uppdaterar Elisabet Zia, företagsläkare på Tjugonde, er om de senaste rönen kring alkohol och coronapandemin. Vi diskuterar även hur vi på Tjugonde kan vara ert stöd vid alkoholrelaterad ohälsa.

Du träffar: Elisabet Zia, företagsläkare på Tjugonde.

onsdagen den 21 april
Hantera oro i covid-tider
Välkommen till ett webbinarium om oro där vi tillsammans diskuterar tankens både positiva och negativa kraft. Covid-19 har för många medförfört en osäkerhet kring bland annat arbete, hälsa och ekonomi. Många upplever svårigheter med att hantera sin oro och har en känsla av att ”inte kunna stänga av”. Utifrån rådande forskning om oro och tankar går vi tillsammans igenom olika strategier för att hanterar oro.

Du träffar: Jonna Restin, psykolog på Tjugonde.