Tjugonde

Aktuella tjänster

Tjugonde växer. Nu söker vi en företagsläkare.

Är du en legitimerad läkare och specialist i allmän medicin, rehabiliteringsmedicin eller arbetsmedicin som är intresserad av att arbeta med hälsostrategiska insatser i centrala Malmö? Då kan tjänsten som företagsläkare på Tjugonde Företagshälsa vara något för dig!

Vi söker dig som vill utveckla människors hälsa och deras arbetsmiljö för att bidra till ett hållbart arbetsliv.

Arbetsuppgifterna innefattar konsultuppdrag till arbetsledning i arbetsmiljöfrågor, hälsofrämjande insatser, lagstadgade medicinska kontroller, hälsokontroller, arbetsförmågebedömningar och rehabiliteringsutredningar, processledning vid arbetsrehabilitering/sjukskrivning, läkarbedömning och behandling vid vanliga arbetsrelaterade eller arbetspåverkande sjukdomar.

Tjugonde har vårdavtal med Region Skåne avseende multimodal smärtbehandling (MMS). Det finns utrymme att arbeta både med MMS och företagshälsa.

Lämplig bakgrund för arbete som företagsläkare hos oss är specialist i allmänmedicin, rehabiliteringsmedicin, arbetsmedicin eller arbets- och miljömedicin. Som person behöver du vara konsultativ och trivas i mötet med patienter och kunder. Då mycket av arbetet sker i team med andra behöver du trivas i samarbetet med olika professioner.

Du blir en del av ett starkt team och tillsammans vidareutvecklar vi arbetsprocesser och skapar innovativa och hållbara lösningar för våra medlemsföretag. Vi är en mindre organisation med korta beslutsvägar och utvecklingsmöjligheterna är goda. Vi har kul på jobbet!

Mejla din ansökan till Elisabet Zia, företagsläkare och medicinskt ansvarig, elisabet.zia@tjugonde.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning omedelbart när vi träffat rätt person. Skicka därför din ansökan snarast om du är intresserad.

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, men minst 50%.

Vi ser fram emot att höra av dig, varmt välkommen med din ansökan!