Personlig tränare – PT

En personlig tränare (PT) är bästa garantin för att du verkligen kommer att träna, att du tränar på rätt sätt och att du får ut det mesta av din träning.

Rätt kost är också en del i den personliga träningen. Av din PT får du lära dig hur små förändringar i din kost kan leda till stora förändringar i hur du mår.

Innan du och din PT lägger upp ditt träningsprogram, görs en grundlig undersökning av hur din kropp mår och vilka dina fysiska förutsättningar är. Många kommer till oss efter flera års uppehåll med träning. Med en PT är det lättare att snabbt komma igång igen. Tillsammans bokar ni tider för träning precis som vilket annat sammanträde som helst och din PT är med dig vid varje träningstillfälle. Här slipper ingen undan.

Vill du veta mer? Ring Amanda på 040-250 550 eller skicka ett mejl till amanda@tjugonde.se.

Personlig kostprofil

Få ämnen väcker så starka känslor som mat. Tjugondes kostrådgivare avlivar säkert en och annan myt och ger dig en personlig kostprofil som sätts ihop utifrån dina egna förutsättningar och mål. Mat är välmående och välbefinnande men dina matvanor har också en avgörande betydelse för dina träningsresultat.

När du äter rätt orkar du mycket mer och presterar mycket bättre. Med enkla medel får du hjälp med att förändra dina matvanor.

Dela +