Naprapaternas tjänster

Många kommer till oss med långvariga besvär medan andra har mer akuta problem. Vår mångåriga erfarenhet som den ledande mottagningen i södra Sverige garanterar att du får en effektiv och säker behandling. Vi kan även erbjuda olika lösningar för att förebygga och undvika framtida besvär.

Vill du veta mer om våra behandlingar eller företagslösningar, kontakta Annika Ljungberg, leg naprapat på annika@tjugonde.se

Naprapatbehandling

Naprapaten använder sig av mjukdelsbehandling som massage och stretching för att mjuka upp stela och korta muskler. För att öka rörligheten i stela leder används olika manipulations- och mobiliseringstekniker. Behandlingen avslutas med att du får råd och tips om hur du ska undvika framtida besvär.

AkutFöretagsService

Denna innebär att företagets medarbetare har tillgång till naprapatbehandling för arbetsskador/idrottsskador samt rygg-, led-, och muskelskador
inom 24 timmar (ej helg).

FöretagsNaprapat

Flera företag har valt att erbjuda sina medarbetare tillgång till naprapatbehandling och rådgivning ute på företaget. Fördelen är att naprapaten då finns på plats och vanligtvis kan fånga upp och åtgärda problemen i tid – innan de gått för långt.

TusenMilaService

Detta är ett årsabonnemang som innebär att du kallas till en förebyggande naprapatbehandling en gång i kvartalet för att undvika spänningar och stelhet.

Dela +