Naprapat Malmö

Naprapaterna är Malmös äldsta och största naprapatmottagning. Hos oss arbetar idag fyra naprapater, vilket gör att vi alltid kan erbjuda dig behandling med kort väntetid.

Boka tid online: klicka här.

 

Behandlingar

Har du spända axlar och huvudvärk? Besvär i rygg och nacke? Ont i ett knä, armbåge eller handled? Då kan en naprapat hjälpa dig. Innan behandlingen gör naprapaten en grundlig undersökning av dina muskler och leder för att kunna ställa rätt diagnos. Det är också viktigt att hitta en förklaring till dina besvär och åtgärda orsaken.

Naprapaten använder sig av mjukdelsbehandling som massage och stretching för att mjuka upp stela och korta muskler. För att öka rörligheten i stela leder används olika manipulations- och mobiliseringstekniker. Behandlingen avslutas med att du får råd och tips om hur du ska undvika framtida besvär.

Många kommer till oss med långvariga besvär medan andra har mer akuta problem. Vår mångåriga erfarenhet som den ledande mottagningen i södra Sverige garanterar att du får en effektiv och säker behandling.

 

Boka tid online på Naprapaterna.se

Naprapaterna

Vi hjälper dig som har stela leder och ömma muskler att må och fungera bättre.

Samarbetspartners > Börja träna > Rehabilitering >
Öppettider

Naprapaterna
Mån - Tors 8.00 – 16.30
Fre 8.00 – 16.00

Kontakt

Tjugonde Naprapaterna
Stortorget 8
211 34 Malmö
040 250 550

Vill du veta mer?
Kontakta oss direkt eller annika@tjugonde.se

Dela +