Naprapat Malmö

Naprapaterna är Malmös äldsta och största naprapatmottagning. Hos oss arbetar idag fyra naprapater, vilket gör att vi alltid kan erbjuda dig behandling med kort väntetid.

Boka tid online: klicka här.

 

Behandlingar

Har du spända axlar och huvudvärk? Besvär i rygg och nacke? Ont i ett knä, armbåge eller handled? Då kan en naprapat hjälpa dig. Innan behandlingen gör naprapaten en grundlig undersökning av dina muskler och leder för att kunna ställa rätt diagnos. Det är också viktigt att hitta en förklaring till dina besvär och åtgärda orsaken.

Naprapaten använder sig av mjukdelsbehandling som massage och stretching för att mjuka upp stela och korta muskler. För att öka rörligheten i stela leder används olika manipulations- och mobiliseringstekniker. Behandlingen avslutas med att du får råd och tips om hur du ska undvika framtida besvär.

Många kommer till oss med långvariga besvär medan andra har mer akuta problem. Vår mångåriga erfarenhet som den ledande mottagningen i södra Sverige garanterar att du får en effektiv och säker behandling.

 

Boka tid online på Naprapaterna.se

Dela +