Hälsostrategiskt arbete

Vi hjälper företaget att växa genom att öka medarbetarnas engagemang och prestationsförmåga i verksamheten. Insatserna hjälper både den enskilde och organisationen i stort. Arbetssättet är mätbart och visar på ökad produktivitet.

Friskvård är inget annat än att må bra och trivas med sig själv. Produktionsfaktorn i ett tjänsteproducerande företag är medarbetarenergi. Ju bättre medarbetarna mår, desto mer presterar de. Här är livsstilsfaktorerna avgörande.  Målet är att inspirera era medarbetare till förbättrade motions- och kostvanor samt informera om kroppens behov av vila – en frisk livsstil.  Att lägga till en god vana.

Hälsan styrs av hur arbetet organiseras.

Hälsostrategiskt arbete

Ett medvetet företag med klara och tydliga mål och en tydlig kommunikation ut i organisationen har goda förutsättningar att utveckla hälsa. Mycket hänger på ledarskapet som är den mest kritiska faktorn för att företaget ska lyckas med sin hälsostrategi.

• Intervjuer/enkäter/åtgärder
• Företagsanpassade utbildningar inom ledar- och verksamhetsutveckling

Företagsinstruktör

Vi kan erbjuda ditt företag en företagsinstruktör som genomför träningspass där du och dina medarbetare tränar tillsammans. Det går lika bra att boka enskilda pass som att ha ett stående pass under en hel termin. Antalet deltagare kan variera beroende på val av pass.

Om ni inte kan komma till oss så kommer vi gärna till er och håller passet i era lokaler eller ert gym om sådant finns. Våra Företagsinstruktörer erbjuder även yoga i konferensrummet, stavgång i parken och andra skräddar-sydda lösningar som kan inspirera medarbetarna till förbättrade motionsvanor. ”Mjukare nacke, starkare rygg” är ett exempel på en 8-veckors kurs som vi ofta håller ute hos våra kunder.
Hör gärna av dig med egna önskemål och idéer, eller om du bara vill veta mer om våra företagsinstruktörer. Vi vet hur man får fart på arbetskompisarna!

Vill du veta mer om våra företagsinstruktörer, kontakta Amanda Rosell på amanda@tjugonde.se

Leva i balans

Det är mycket vi ska hinna med i vardagen. På Tjugondes utbildning “Leva i balans” ger vi dig möjlighet att få ett mer balanserat och fungerande vardagsliv. Vi ger dig verktyg för stresshantering och tillsammans jobbar vi för att skapa balans, kontroll och harmoni i vardagen. Du får träna på andnings- och avslappningsövningar och dessutom prova på enklare yogaövningar.

Under utbildningen blandar vi teori och praktik vid varje tillfälle. Vi träffas varannan vecka, vid sammanlagt sex tillfällen (1 1/2 timme per gång). Mellan tillfällena ges du möjlighet att träna dina nya färdigheter, fundera och reflektera.

Utbildningen startar den 3/2, kl 16.00-17.30. Vi håller till på Tjugonde, Stortorget 8 (Lejonetpassagen), Malmö. Priset för utbildningen är 4.500 kr (inkl moms). OBS! Begränsat antal platser.

Läs mer här eller kontakta Rikke Schau, rikke.schau@tjugonde.se eller Ann Weselka Eriksson, ann@tjugonde.se

Utbildningar inom hälsa

Tjugonde erbjuder föredrag, workshops och längre utbildningar inom hälsa. Vi skräddarsyr varje utbildning efter företagets och medarbetarnas behov och nivå. Vi genomför utbildningarna på plats eller i våra egna lokaler.

  • Hälsan – en avgörande resurs i vardagen!
  • Främja det friska – förebygg ohälsa
  • Är rätt så orkar du mer
  • Ta vara på pausen
  • Hälsofrämjande Ledarskap
  • Hälsoinspiratörsutbildning
  • Rökavvänjning
Dela +